Contactgegevens

David Müskens
06 - 50 45 60 67
david@deherstelexpert.nl

Praktijkadres:
Groesbeekseweg 246b
6523 PJ Nijmegen

 

Contact

Biologika

BIO [van het Griekse βίος]: Het leven betreffend
LOGIKA [van het Griekse λόγος]:  Het gevolg van iets, een intelligente en verstandige conclusie

Biologika laat je inzien via natuurwetenschappelijke informatie over HOE en WAAROM wij ”ziek” worden.  Deze revolutionaire ontdekking beschrijft HOE en vooral WAAROM veranderingen in ons lichaam optreden.

De leer van Biologika is als een wegenkaart voor onze gezondheid. Het is 180 graden anders denken over gezondheid en ziekte. Het laat ons zien hoe en waarom een ziekteproces precies ontstaat aan de hand van de revolutionaire ontdekking van de 5 biologische natuurwetten.

Via de biologika Nederland weten wij eindelijk wat er met ons gebeurt gedurende de hele fase van aanwezigheid van een signaal: welke symptomen wij ervaren in de stressfase en welke in de herstelfase na de conflictoplossing.

Verbazingwekkend hoe het zelfgenezend vermogen van het lichaam precies werkt.

Door het begrijpen van onze fysiologische processen kunnen we bewustere beslissingen nemen over onze lichaam-ziel gezondheid.

De behandelmethode

Het is net als Touch of Matrix gebaseerd op het gegeven dat wanneer er iets gebeurt binnen onze gevoelswereld er op orgaanniveau veranderingen gaan optreden. Biologika laat inzien dat er een zinvolle betekenis zit achter onze ziekteprocessen!

Deze natuurwetten zijn vanuit Moeder Natuur ontstaan en niet door de mens bedacht. Ze gelden voor iedereen die op Aarde leeft, mens, dier en plant. Dus ook voor jou. Omdat het om wetmatigheden gaat hoef je er niet in te geloven. Het werkt bij iedereen op dezelfde manier, net zoals zwaartekracht, ook zonder dat jij het weet. Je kunt de werking en de logica van de wetten bij jezelf en bij anderen checken.

Het filmpje hieronder geeft een goed beeld wat Biologika inhoud.

(Bron: biologika Nederland)