Contactgegevens

David Müskens
06 - 50 45 60 67
david@deherstelexpert.nl

Praktijkadres:
Groesbeekseweg 246b
6523 PJ Nijmegen

 

Contact

Dorn

Door verschillende oorzaken kan de anatomische stand van je lijf veranderen, zo ook je ruggenwervel. Zoals al eerder genoemd bij Touch of Matrix kan dit zowel een fysieke, mentale als emotionele oorzaak hebben. Wanneer er een bepaalde wervel niet meer op de juiste plek staat stroomt de energie niet meer optimaal naar de aangewezen plaats in je lijf met als gevolg pijnklachten aldaar.

Op de afbeelding hieronder kun je zien wat het fysieke effect kan zijn als er een wervel niet netjes recht in de rij staat (de rechterkant van de poster).  De linkerkant toont de karaktereigenschappen die hiermee mogelijk in verband staan.

Wanneer je op internet zoekt naar de DORN-behandelmethode lees je dat door middel van zachte, dynamische druk wordt geprobeerd om de wervelscheefstand en het beenlengteverschil op te heffen of te verbeteren.

De specifieke behandeltechniek van deze methode gebruik ik niet meer. Aangezien het nog sneller en effectiever kan door de combinatie van Touch of Matrix en Emmett in te zetten.
Waar ik wel erg veel waarde en kennis uithaal is de poster hieronder om het proces sneller te begrijpen en het herstel voor jou nog sneller te laten verlopen.

Hoe zou het zijn als we alle bochten waarin je je hebt moeten wringen weer uit je ruggenwervel kunnen halen zodat je weer met een rechte rug door het leven kan?

Op de hoogte blijven?