Contactgegevens

David Müskens
06 - 50 45 60 67
david@deherstelexpert.nl

Praktijkadres:
Groesbeekseweg 246b
6523 PJ Nijmegen

 

Contact

Het Traject

Maak kennis met een geweldige methode om de allerfijnste versie van jezelf te worden. Alles wat je hiervoor nodig hebt zit verwerkt in mijn traject.

Hoe zou het zijn als je nooit meer afhankelijk bent van andere therapeuten maar de regie hebt over je eigen lijf en leven?

Hoe dit alles precies werkt is lastig uit te leggen. Maar het geheim zit hem in de combinatie van al mijn verschillende therapieën en methodieken die zijn samengevoegd tot één optimaal programma.

Dit traject bestaat niet uit eindeloos praten of allerlei fysieke lichamelijke oefeningen. Samen gaan we heel eenvoudig een niveau dieper door te werken met je zelfherstellend vermogen. Na sessie 1 ervaar je al meteen verlichting.

Zie hier de tarieven van de verschillende trajecten.

Voor alle informatie rondom het verloop van de verschillende trajecten én de resultaten verwijs ik je naar mijn E-Book.

Daarnaast is er de online Herstel Expert Academy© waar je 24 uur per dag toegang hebt tot colleges, meditaties en visualisaties om jezelf op zowel fysiek-, mentaal-, emotioneel- als op spiritueel niveau 100% in je kracht te zetten én te houden. Deze is zowel in te zetten als uitbereiding op de Live sessies als op zichzelf staande therapie.

”Ongelooflijk maar waar”