Contactgegevens

David Müskens
06 - 50 45 60 67
david@deherstelexpert.nl

Praktijkadres:
Groesbeekseweg 246b
6523 PJ Nijmegen

 

Contact

Vol trots presenteer ik jou:

DE HERSTEL EXPERT ACADEMY

Voor 22 euro per maand een jaar lang je eigen therapeut

Wanneer jij je ook maar iets minder voelt dan die allerbeste, energieke 2.0 versie van jezelf kun jij je, voor nog niet eens de prijs van een telefonisch huisarts consult, weer direct opladen. Je zoekt een rustig plekje op voor jezelf, zet je je brein uit en puur door te luisteren naar de sessies gaat je zelfherstellend vermogen aan de slag. Wat wil je nog meer? Bovenstaande sessies kun je oneindig vaak afspelen op de momenten dat het JOU uitkomt.

*De minimale afnameperiode is 12 maanden aangezien je dan de gehele academy hebt doorlopen.  Wanneer je halverwege bij de kapper wegloopt heb je ook niet het allermooiste resultaat, toch? 

Als klant even vergeten hoe in te loggen in deze academy?
Klik HIER

Bekijk de video

Een geweldige online omgeving waarbij je
levenslang toegang hebt tot al mijn meditaties en visualisaties.

10 redenen waarom je dit wilt hebben:

  1. Na het bekijken van mijn Herstel Academy© colleges ben jij voortaan zelf in staat om de daadwerkelijke oorzaak te achterhalen van jouw klacht.
  2. Je hebt met de BrainTraining© altijd toegang tot de complete brein-reset van je hypothalamus, hippocampus, hypofyse en amygdala, zodat je oude patronen plaats kunnen maken voor focus, nieuwe inzichten en rust.
  3. De Longverfrisser© zuivert je lijf en zorgt voor extra levenskracht.
  4. Je hebt met de BekkenReset© altijd een methode bij de hand die je helpt met optimale aarding en het loslaten van oude emoties.
  5. Je hebt altijd toegang tot de WervelMatch© waarmee je je karakter en lichamelijke signalen uitgelijnd houdt.
  1. Met de SchouderReset© maken de lasten en schuldgevoelens die op je schouders liggen plaats voor de leuke dingen van het leven.
  2. Met het Onderbuik Drieluik© laat je alles los wat je niet hebt kunnen verteren. Je blijft voor altijd kunnen vertrouwen op je onderbuikgevoel.
  3. Met de Chakra’s sessies laat je alle tandwielen in je lijf optimaal draaien en zo kom je vol in je energie.
  4. Voor een heerlijke nachtrust zet je gewoon een van mijn SlaapVerdieper© Sessies aan.
  5. Elke keer wanneer jij het gevoel hebt dat er weer wat moet gebeuren kun je eenvoudig jezelf testen met behulp van de bijgevoegde zelftesten. Jij wordt je eigen therapeut.