Contactgegevens

David Müskens
06 - 50 45 60 67
david@deherstelexpert.nl

Praktijkadres:
Groesbeekseweg 246b
6523 PJ Nijmegen

 

Contact

David Müskens

Ambitieus, leergierig, ondernemend & openminded

Over David

En heb ik je interesse al gewekt?

Mijn naam is David Müskens, ondertussen alweer ruim 10 jaar werkzaam als podotherapeut. En de afgelopen jaren ook opgeleid tot Emmett- en Touch of Matrix therapeut. Wat mij afgelopen jaren altijd heeft verbaasd is dat er altijd een groep mensen in mijn praktijk overbleef die maar niet van hun klachten af kwamen. Ook al hadden ze precies hetzelfde traject van hulpmiddelen, oefeningen en andere therapeuten doorlopen als hun mede ’lotgenoten’. Wat was hiervan nou de onderliggende oorzaak?

Enkele jaren geleden was ik op een business-weekend waarbij er tijdens een visualisatie focus werd gelegd op de kracht van je brein en gedachtes op het zelfherstellend vermogen van je lijf. Tijdens deze sessie ’bestelde’ ik optimaal functionerende en gezonde hersenen. Dit gezien mijn eigen epilepsie achtergrond.

Wat er toen gebeurde met mijn lijf was een totale openbaring.

Nooit geweten dat ons brein zo krachtig is verbonden met onze totale gemoedstoestand. Dat was het punt waarop ik klaar was om mijzelf en mijn kennis verder te ontwikkelen. Want hoe jammer is het dat de meeste therapeuten vaak maar op 1 niveau naar de mens kijken?

Via via ben ik in contact gekomen met verschillende ‘alternatieve’ (ik zeg liever; ruim/verder kijkende) geneeswijzen. Hoe zou het zijn als ik weer helemaal gezond wordt?

Na het afronden van de DORN, Emmett, Biologika, en Touch of Matrix opleidingen afgelopen jaren is voor mij de cirkel rond. Via deze weg kan ik optimaal en snel op alle niveaus naar jou als mens kijken.

Dus zowel op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Tijd om te gaan werken met de 90% van de hersenen die we nog niet begrijpen, maar er ondertussen al wel mee kunnen werken!

Ik ben er klaar voor! Jij ook?

Waarom DeHerstelExpert

Expertise

”Je bent pas de expert als je resultaat boekt”

Positieve Referenties

DeHerstelExpert krijgt een 5/5 beoordeling bekijk ze hier

Ervaring

Meer dan 10 jaar multidisciplinaire ervaring

Openminded

Het maakt niet uit hoe, áls het maar werkt

Alternatief & regulier

het beste uit beide werelden wordt gecombineerd tot 1 krachtige behandeling

Betrokken

David werkt met oprechte belangstelling voor de medemens