Contactgegevens

David Müskens
06 - 50 45 60 67
david@deherstelexpert.nl

Praktijkadres:
Groesbeekseweg 246b
6523 PJ Nijmegen

 

Contact

Touch of Matrix

Een Touch of Matrix therapeut behandelt alle lagen/niveau’s van de mens; fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en al het voor ons nog onbekende.  Het werkt letterlijk met de 90% van onze hersenen die wij nog niet snappen. Alles wat wij meemaken geven wij een plekje op onze ”harde schijf”. Wanneer dit moet worden losgelaten op opgelost geeft ons lijf een signaal af in de vorm van pijnklachten, blessures of ziektes. Helaas luistert niet iedereen even goed naar deze signalen en worden ze genegeerd.

Wanneer het te heftig wordt komt men meestal bij de reguliere therapeuten terecht welke vaak maar op 1 niveau behandelen.  Of optie 2; het gebruik van medicatie welke de signalen remmen of niet meer doorgeven.

Een fysieke klacht is vaak de oorzaak van een mentale blokkade

De klacht is hierdoor vaak wel minder, maar de onderliggende oorzaak zit nog op onze harde schijf.

Daarnaast willen wij altijd precies weten waar de klacht mogelijk vandaan komt. Dit vindt Touch of Matrix  onzin. Ons lijf beschikt over een zelfherstellend vermogen die precies weet wat er moet gebeuren om de fysieke of mentale problemen op te lossen.  Tijdens een Touch of Matrix sessie wordt je lijf zowel letterlijk  als figuurlijk in beweging gebracht in een laag van onderbewustzijn. En dan is het tijd voor de reset!

Touch of Matrix is een perfecte aanvulling op bestaande behandelingen omdat de behandeling doeltreffend, eenvoudig en direct werkt.

Omdat het onbekend is klinkt het mogelijk spannend. Maar een sessie wordt vaak als erg ontspannen ervaren.

Bekijk het maar

Touch of Matrix wordt pas écht tastbaar als je het ziet óf zelf ervaart.

Het filmpje hieronder geeft je een goede indruk van de werking van de Touch of Matrix methodiek in de praktijk.
(bron: Touch of Matrix, Grondlegger Gunther de Jong)

De behandelmethode

Touch of Matrix kan ook prima als een op zichzelf staande behandelmethode worden ingezet. Het zorgt ervoor dat je dingen verwerkt, dat je ontspant, het activeert je bewustzijn, je accepteert dat wat in de weg zat en je verandert.

Het brengt je  op verschillende vlakken in beweging. Je lichaam zal zelf aangeven aan welke beweging het behoefte heeft.

”Een Touch of Matrix-behandeling moet je ervaren. Het is gewoon niet uit te leggen”

Deze bewegingen vertellen veel over de klachten en blokkades die hierachter zitten. Tijdens een behandeling speel ik hier direct op in om het herstel zo spoedig mogelijk te laten verlopen.

”Je harde schijf resetten”

Dit klinkt mischien heel abstract. Daarom maak ik graag de vergelijking tussen het menselijk lichaam en een computer. Op elke computer zit een harde schijf die allerlei data en programma’s bevat.

Deze programma’s kunnen blokkeren, veel geheugen innemen of vastlopen waardoor de computer op een gegeven moment minder functioneert of zelfs vastloopt.

De Touch of Matrix methodiek zorgt ervoor dat er in het besturingssysteem gekeken kan worden en zorgt dat de programma’s of alle data die de computer blokkeren of verhinderen afgesloten zullen worden.

Afsluiten en stoppen

Wij kunnen de lading achter een bepaald probleem of een specifieke klacht weghalen. Een goede vergelijking is die met een iPhone.

Elke app heeft zijn vaste plek. Houd je het pictogram ingedrukt, dan komen de apps in beweging. Pas dan kunnen apps worden  verwijderd of verplaatst en kan de inhoud van de telefoon worden veranderd,

De ‘data’, die vergeleken kan worden met een bepaalde lading die de klacht veroorzaakt, zal dus afgesloten en stopgezet worden waardoor de Phone meer ruimte krijgt om weer goed te functioneren.

Op de hoogte blijven?